Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tanja logo

Tanja Dursun rođena je u Sarajevu, gdje je završila Srednju školu primijenjenih umjetnosti , Odsjek reklamna grafika. Diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Trebinju, Odsjek grafika 2000. godine, a magistrirala na Akademiji umjetnosti u Banja Luci, Odsjek likovnih umjetnosti, Smjer crtež, na temu » Crtež na granici apstraktnog i prepoznatljivog « 2007. godine.

Pratite me

Tanja Dursun

O meni

Tanja logo
Tanja Dursun rođena je u Sarajevu, gdje je završila Srednju školu primijenjenih umjetnosti , Odsjek reklamna grafika. Diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Trebinju, Odsjek grafika 2000. godine, a magistrirala na Akademiji umjetnosti u Banja Luci, Odsjek likovnih umjetnosti, Smjer crtež, na temu » Crtež na granici apstraktnog i prepoznatljivog « 2007. godine. Pored uspješnog stvaralačkog rada u oblasti crteža, slikarstva i grafike, bavi se i grafičkim dizajnom.

Bila je angažovana kao viši asistent na Muzičkoj akademiji Univerziteta u Istočnom Sarajevu za predmet Istorija umjetnosti od 2002. - 2013. godine. Trenutno je u radnom odnosu kao profesor likovne kulture i istorije umjetnosti u JU Srednjoškolski centar ''Istočna Ilidža''.

Brojna djela Tanje Dursun nalaze se u javnim i privatnim zbirkama kako u zemlji tako i u inostranstvu ( Italija, Francuska, USA... ). Članica je Udruženja likovnih umjetnika istočne Hercegovine (ULUIH) ''Milorad Ćorović''.

Galerija

2018 © Tanja Dursun - development Visia